JaxiCloud

+45 92 90 90 10

Sporing af køretøjer

Med en avanceret GPS-antenne og følsomme sensorer kan Jaxicloud intelligente trackere overvåge status for on-road køretøjer i realtid. Sammen med hjælp fra flere positioneringssystemer, solide kommunikationsnetværk og K-Line & Can Bus datalæseevne, bliver de indsamlede telematikdata (placering, kilometertal, alarmoplysninger osv.) alle transmitteret til cloud-serveren til analyse og beregning , og de visuelle datarapporter føres tilbage til risikokontrolplatformen, hvilket hjælper ansvarlige ledere til at føle sig helt sikre på, at deres leasede køretøjer er under konstant beskyttelse.

Fordelene

Ved at vælge JaxiCloud kan vores kunder nyde følgende fordele:

Præcis og realtids lokalisering

Med JaxiClouds avancerede sporingssystem kan vores kunder øjeblikkeligt og præcist lokalisere deres køretøjer i realtid. Denne funktion giver dem bedre kontrol og styring af deres køretøjsflåde og reducerer spildt tid og ressourcer.

Omfattende tyveribeskyttelse

JaxiClouds state-of-the-art GPS-sporingsteknologi minimerer risikoen for køretøjstyveri. Hvis et køretøj bliver stjålet, kan vores kunder bruge vores platform til at spore og lokalisere det præcist, hvilket øger chancerne for en hurtig genfinding og minimerer økonomisk tab.

Effektiv flådeadministration og optimering

Med JaxiClouds platform kan vores kunder effektivt administrere deres køretøjsflåde. De kan overvåge køretøjernes kørselsmønstre, analysere brændstofforbrug, optimere ruteplanlægning og reducere omkostninger. Dette fører til øget produktivitet og maksimering af køretøjernes udnyttelse.

Intelligent køretøjsvedligeholdelse og servicestyring

JaxiCloud-platformen giver vores kunder mulighed for at planlægge og administrere køretøjsvedligeholdelse og servicetjek på en intelligent måde. De modtager påmindelser om serviceintervaller og kan holde styr på vedligeholdelseshistorikken. Dette sikrer, at køretøjerne altid er i optimal stand, minimerer driftsafbrydelser og forlænger levetiden for hver enkelt enhed.

Øget kørselssikkerhed og reducerede risici

Med JaxiClouds køretøjssporingsplatform kan vores kunder evaluere og forbedre deres føreres kørselsadfærd. De får indsigt i hastighed, acceleration, bremsning og andre vigtige parametre, der kan bidrage til øget kørselssikkerhed og reduktion af risici for ulykker og forsikringskrav.

Samlet set giver JaxiCloud’s platform til sporing af køretøjer vores kunder en kraftfuld løsning til at optimere køretøjsadministrationen og forbedre køretøjsflådens effektivitet. Med bedre kontrol, reducerede omkostninger, forbedret sikkerhed og øget produktivitet er vores platform det ideelle valg for at skabe en vellykket og effektiv køretøjsflåde.

TLD2-L (4G LTE)

Grundlæggende OBDII Tracker med BLE Den grundlæggende Plug & Play OBDII-tracker til simpel sporing af køretøjer, uden kompliceret og unødvendigt funktioner. Når du arbejder med BLE-sensorer, kan den overvåge temperatur, fugtighed, dørstatus,
osv. Det er en letanvendelig køretøjstracker, der ikke kræver installation og vedligeholdelse.

Cykel LED 4G Tracker

Smart forklædt LED 4G-tracker omhyggeligt bygget til cykelsikkerhedsadvarsel og tyverisikring. Den integrerer trådløs kommunikationsteknologi og GPS/BDS satellitpositioneringsteknologi. Enheden har en indbygget 3-akset sensor, intelligente arbejdstilstande. Med fjernbetjening, vibrationsdetektion, hastighedsalarm, kilometerstatistik og andre funktioner. Med den globale positioneringsserviceplatform realiseres realtidsopsamlings-, sporings- og positioneringsfunktionerne for køretøjsdata.

Data

3D G-Sensor
2400mAh Big battery, lasting more than 7 days.
Accurate
GPS/BDS location
Accurate
GPS/BDS location
Seat tube installation, plug and play
4 LEDs for warning people behind
Bluetooth remote controller at handlebar
2G Quad band and 4G LTE versions
OTA upgrade
Perfect disguised appearance
Geo-fences

Hvorfor vælge os?

Professional løsning

Den hardware vi leverer er professional med indbygget GPS tracking samt professional software. Vi har blot nedskaleret det, så løsningen passer til
den kvalitetsbevidste forbruger.

Skalérbar prisstruktur

 JaxiCloud tilbyder forskellige prisstrukturer og abonnementsmuligheder, der kan tilpasses virksomhedens behov og størrelse.

Bedste netværk

Vi er ikke bundet til et bestemt netværk, men tager altid det stærkeste signal og har ingen roaming omkostninger i EU.

Få et tilbud

Kontakt Jaxi Cloud her

Se hvilke udfordringer vi kan løse for jer