JaxiCloud

+45 92 90 90 10

Jaxicloud Tachograph Løsning

Den komplette løsning til digitale tachografer og chaufførers tidsstyring for at overholde EU-reglerne.

Udfordringer

Arbejds- og hviletidsovertrædelser er ret almindelige problemer inden for logistikbranchen. På grund af disse overtrædelser pålægges logistikvirksomheder ofte bøder på et par hundrede eller endda tusindvis af euro.

Derudover er logistikvirksomheder på de europæiske markeder underlagt særlige institutioners regulering, der kræver, at grafik fra digitale tachografer præsenteres korrekt hver måned. Normalt downloader virksomheder grafikken ved fysisk at tilgå køretøjerne og forbinde direkte til tachograferne.

Det er måske ikke et problem, hvis du kun har nogle få lastbiler, men det bliver et alvorligt problem, hvis du skal håndtere hundredvis af dem. For det første tager det lang tid. For det andet er administrationsprocessen kompliceret. For det tredje er det ikke altid muligt. For eksempel, hvis dit kontor er i Østrig, og din lastbil bliver sendt til Spanien i tre måneder, vil du ikke kunne få filerne til tiden.

Løsning

Vi tilbyder en komplet løsning, der hjælper med at undgå problemer og besvær i forbindelse med administrationen af digitale tachograf-filer.

Ved fjernbetjening kan digitale tachograf-filer og chaufførkortfiler downloades, hvilket gør tachograf-filadministration hurtig, nem og fejlfri.

Tachograph data analysis i JaxiCloud systemet

Jaxicloud tilbyder Tacho Viewer- og Tacho Manager-applikationerne til download og administration af digitale tachograf-filer.

TachoView viser kørsel, arbejde, hvile- og tilgængelighedsinterval. Hurtig adgang til en bestemt dag inden for det valgte interval er tilgængelig i kalenderen.

Tacho Manager er udviklet til manuel eller automatisk (ved hjælp af en kommando) upload af DDD-filer til Jaxicloud-serveren og deres langvarige opbevaring.

TOPOLOGY

Jaxicloud-640 er en enhed fra PROFESSIONAL-serien med 4G (LTE Cat 1) netværksdækning. Enheden er udstyret med GNSS/LTE- og Bluetooth-moduler. TACHO-640 vil maksimere din flådes effektivitet med funktioner som FMS CAN-data (J1939), brændstof-CAN-data (J1708), live-data fra tachografen (K-Line), fjernoverførsel af tachograf-filer, understøttelse af forskellige tredjeparts RS232- eller RS485-enheder og Dual-SIM. Terminalen er velegnet til anvendelser som international logistik, køletransport, landbrug, byggeri og minedrift, sikkerhed og nødtjenester samt meget mere.

Hvorfor vælge os?

Professional løsning

Den hardware vi leverer er professional med indbygget GPS tracking samt professional software. Vi har blot nedskaleret det, så løsningen passer til
den kvalitetsbevidste forbruger.

Skalérbar prisstruktur

 JaxiCloud tilbyder forskellige prisstrukturer og abonnementsmuligheder, der kan tilpasses virksomhedens behov og størrelse.

Bedste netværk

Vi er ikke bundet til et bestemt netværk, men tager altid det stærkeste signal og har ingen roaming omkostninger i EU.

Få et tilbud

Kontakt Jaxi Cloud her

Se hvilke udfordringer vi kan løse for jer