ONLINE OG DDD FILES DATA
Vi leverer IoT SIM med 100% dækning i EU og den bedste live data Tracking Software til telematik sammen med et bredt udvalg af hardwareløsninger baseret på dine behov.
"|"
TACHO ANALYSE SOFTWARE
Tacho View
Håndtering af DDD-filer i JaxiCloud-systemet sker ved hjælp af applikationen Tacho View. Appen gør det muligt at visualisere chaufføraktiviteter på basis af en såkaldt "tidslinje". Tacho View viser tidsintervaller for kørsel, arbejde, hvile og tilgængelighed med hurtig adgang til en bestemt dag fra en kalender.
Rapporterne "Chaufføraktivitet", "Aktivitetsdiagram" og "Overtrædelser" er tilgængelige afhængigt af den foretrukne datavisning og det ønskede informationsindhold.

FÅ TILBUD
ANALYSE AF DRIFTSTIMER
Applikationen bruger en specifik algoritme til at tælle driftstimer baseret på de lovgivningsmæssige særtræk i den pågældende region. Udviklet til at analysere data, der er indsamlet fra fartskriverfiler. Fartskriveranalysen er baseret på kriterier som kørsel, arbejde, tilgængelighed og hvile. Chaufførens aktivitetsdata præsenteres visuelt som en "tidslinje", hvilket gør det lettere at markere de nødvendige perioder.
Fartskriverens opbygning
Normalt opdeles fartskrivere i analoge og digitale.

Analoge fartskrivere har en rund form og monteres i speedometerstikket. Der er en papirdisk indeni, hvor oplysningerne registreres. I dag betragtes analoge fartskrivere som forældede.

Digitale fartskrivere er rektangulære og installeres i bilradioens stik (hovedenhed). Den tekniske implementering af en digital fartskriver er et krypteret system med permanent energi-uafhængig datalagring med begrænset adgang til data og en termisk printer til rapportering. I denne artikel vil vi kun tale om denne type fartskrivere.

Den største praktiske forskel mellem analoge og digitale fartskrivere er graden af databeskyttelse mod hacking. Denne nødvendighed opstår, fordi nogle chauffører forsøger at manipulere fartskriverdata for at gennemføre ruter hurtigere, mens de forsømmer hvile og sikkerhed, eller for kunstigt at øge deres kilometertal og stjæle brændstof. Enhver mekanisk forstyrrelse eller forkert indtastning af data vil blive registreret i den digitale fartskrivers hukommelse, hvilket vil blive opdaget under den officielle kontrol. Identificerede manipulationer med fartskriveren medfører en bøde, som afhænger af overtrædelsens alvor og af det land, hvor den opdages.

Der er adgang til fartskriverens hukommelse via 4 typer nøglekort af plast:

  1. Chaufførkort - giver chaufføren mulighed for at gemme data om driftstilstande i 28 dage.
  2. Virksomhedskort - giver transportvirksomheden mulighed for at aflæse turdata for sine køretøjer.
  3. Værkstedskort - giver tekniske specialister mulighed for at opsætte fartskriveren.
  4. Kontrolkort - giver de retshåndhævende myndigheder mulighed for at aflæse førerens overtrædelser og hardwarefejl.
Dataene i fartskriverens hukommelse gemmes i filer, der kan have forskellige formater (udvidelser) afhængigt af fartskrivermodellen
Online data
Proceduren med at uploade filer fra førerkortet til JaxiCloud tager tid, hvilket ikke altid er praktisk. Brugere kan dog have brug for DWH-information i realtid. For at imødekomme dette behov har JaxiCloud skabt en algoritme, hvis datakilde vælges på fanen Avanceret:

  • Parametre fra fartskriveren, som trackeren bestemmer i henhold til den aktuelle fartskrivertilstand. I skrivende stund er en sådan funktion kun implementeret i trackere, der er fremstillet af vores partnere.
  • Opgaver og ture fra JaxiCloud
De online data, der beregnes fra en af kilderne, er forbundet med Driver-elementet.
Rapporter om chauffører
Føreraktivitetstabellen viser DWH-information.
Tabellen Overtrædelser viser oplysninger om overtrædelser af DWH.
I indstillingerne for begge tabeller kan der vælges en fil fra førerkortet, onlinedata eller opgaver og ture som informationskilde.
Juridiske aspekter
Men forskellige lande har forskellige regler om behovet for at installere fartskrivere og DWH-kontrol.

JaxiCloud understøtter kun den Europæiske Aftale om Arbejdet for Besætninger på Køretøjer, der udfører International Vejtransport, forkortet AETR (fra det Franske Accord Européen sur les Transports Routiers). Det er en fælles aftale om køretøjsbesætningers arbejde på de Europæiske landes territorium.

SOFTWARE TIL OVERVÅGNING AF CHAUFFØRER
Tacho Drivers App
Appen indeholder intuitive funktioner som "Driver Activity", der giver et detaljeret overblik over de enkelte chaufførers tidslinjer, "Activity Chart", der visualiserer data til hurtig analyse, og "Vehicles Connected", et modul, der viser realtidsstatus for køretøjer og deres tildelte chauffører. Med dette værktøj kan flådechefer nemt administrere og overvåge chaufførernes status, sikre overholdelse, forbedre sikkerheden og optimere flådens drift.

FÅ TILBUD
I transportbranchen er det afgørende at maksimere effektiviteten og sikre optimal tildeling af chauffører til kommende opgaver. App, der integreres problemfrit med fartskriverdata for at vise omfattende profiler af chaufførernes aktiviteter. Vores platform viser opdateringer i realtid om køre-, arbejds-, hvile- og tilgængelighedstider for hver enkelt chauffør, så man kan træffe informerede beslutninger, når man sender folk ud på opgaver.
Løsningen kan virke svær, men den er absolut de minutter værd, du bruger på at læse dokumentationen.

Og hvis du læser artiklen og ønsker at få Fleet run, men ikke er JaxiCloud-bruger endnu, så send en anmodning til salg@jaxicloud.com.
BEDSTE LØSNING I EUROPA
Smart assistance til at definere unødvendige udgifter og skære dem væk. Samtidig beskytter vi dine køretøjer, chauffører og værktøjer.
FÅ TILBUD
Slutprisen beregnes i henhold til de valgte funktioner.
Udfyld formularen
1
1000
Ved at klikke på knappen giver du samtykke til behandling af personoplysninger og accepterer privatlivspolitikken