Vi startede engang som et lille team af entusiaster, der ønskede at hjælpe chauffører og virksomheder med at styre deres køretøjer. Vi indså, at mange af de problemer, der var forbundet med kørsel, skyldtes utilstrækkelig konnektivitet og manglende adgang til pålidelige teknologiløsninger.

Vi besluttede os for at ændre dette. Vi udviklede et innovativt 4G-køretøjssporingssystem, der giver fuld dækning og køretøjssporing i realtid. Vi har også skabt et videoovervågningssystem til køretøjer og chauffører, der kører på et 4G-netværk, og som gør det muligt at overvåge trafiksikkerheden på vejene.

Derudover har vi udviklet en elektronisk fartskriver og en platform til sporing og geofencing for at hjælpe virksomheder med at strømline processer og styre køretøjer med større nøjagtighed og effektivitet.

Vi er stolte af, at vores team er førende inden for køretøjsstyring og kommunikationsteknologi, og at vi hjælper andre virksomheder og chauffører med at forbedre trafiksikkerheden og optimere deres forretningsprocesser.

Vi er forpligtet til at gøre vores teknologi tilgængelig for alle, der har brug for den. Vi arbejder fortsat på at forbedre vores produkter og tjenester for at opfylde alle vores kunders behov. Vi er klar til at hjælpe dig når som helst og hvor som helst for at sikre dig pålidelig kommunikation og køretøjsstyring i realtid.
ved, at kommunikation spiller en afgørende rolle for trafiksikkerhed og effektivitet.
Vi
en kort introduktion til Jaxicloud
Hvordan fungerer systemet?
1
Valg af enheder og forhandling af vilkår
En af vores medarbejdere vil rådgive dig, udarbejde et pristilbud.
2
Installation og kontraktunderskrivelse
Vores medarbejdere viser dig hvordan systemet virker og hvordan du optimerer din druft mest mulig.
3
Døgnovervågning
Vores vagtcentral overvåger systemet 24/7 .
4
Alarm reaktion
I tilfælde af en alarm vil et supportteam hjælpe dig.
ENHED Jaxicloud-trackere og dashcams, der er installeret på udstyret, indsamler data om statusser, herunder tomgang, overvåger fører- og vejforhold, hjælper med at bakke og minder chauffører med handlingsvenlige advarsler i førerhuset, hvis der opstår en undtagelse. Med perifer support kan vores enheder tilpasses, så de passer til de fleste byggeopgaver. Derudover er den personlige tracker praktisk i tilfælde af en nødsituation. Et enkelt tryk på SOS-knappen vil advare dig om, at dit feltpersonale har brug for assistance, hvilket giver dig ro i sindet.
PLATFORM Platformen advarer operatører eller ledere, hvis der opstår en undtagelse, såsom brændstoftyveri, førertræthed eller forlader eller ind i et geofence. Derudover kan du spore tilbagelagte ruter, overvåge chauffører og tungt maskineri i realtid, planlægge ruter, planlægge vedligeholdelse og spore flådefordeling. Ved at gøre det vil du være i stand til at have bedre kontrol over feltflåderne og den mobile arbejdsstyrke.

Cloud Da dataene fra dine enheder analyseres af cloud-serveren, visualiseres de vigtigste data fra din virksomhed i intuitive grafer og lister på en platform eller mobilapp (Tracksolid Pro eller din egen), så operatører eller ledere kan se feltet situationen intuitivt i realtid fra backoffice.

ENHED Med en avanceret GPS-antenne og følsomme sensorer kan Jaxicloud intelligente trackere overvåge status for on-road køretøjer i realtid. Sammen med hjælp fra flere positioneringssystemer, solide kommunikationsnetværk og K-Line & Can Bus datalæseevne, bliver de indsamlede telematikdata (placering, kilometertal, alarmoplysninger osv.) alle transmitteret til cloud-serveren til analyse og beregning , og de visuelle datarapporter føres tilbage til risikokontrolplatformen, hvilket hjælper ansvarlige ledere til at føle sig helt sikre på, at deres leasede køretøjer er under konstant beskyttelse.
PLATFORM Jaxicloud platformen leverer lokalitetssporing i realtid, daglige rutekort, geo-hegnindstilling, hændelsesudløste advarsler, analyse af køreadfærd og rapporter og analyser, der hjælper leasingselskaber med at få at vide, hvad der overhovedet sker med deres leasede køretøjer gange. Blandt disse funktioner er datadashboardet det mest kraftfulde værktøj til at hjælpe ledere med at identificere risikohændelser hurtigt og endda forudsige dem på forhånd, hvilket muliggør et højere niveau af risikokontrol i bil finansierings industrien.
Implementering af forbundne biler lykkes, når du har kendskab til driften og support, når du har mest brug for det. Få en konsolideret visning af dine tilsluttede køretøjer og modtag uovertrufne advarsler, dataindsamlingsrapporter og undervisning.
Sporing af køretøjer
Verdens førende sporingshardware til eftermarked og OEM-applikationer. Fra let track&trace til professionel CAN-datalæsning dækker vi det hele.
Tilbehør
En bred vifte af tilbehør, som er fuldt ud kompatible med Jaxi Cloud-køretøjstelematikprodukter, udvider enhedens anvendelsesmuligheder enormt og skaber en betydelig merværdi for dine løsninger.
Løsninger
Avancerede værktøjer til nem styring af hele din flåde. Sofistikerede applikationer for at gøre dit liv lettere. Styr det hele med et enkelt klik.
Kernefunktioner
Strømlin din administrationen med JAXI CLOUD
IoT Connected Fleet Platform
Få alle de nødvendige oplysninger om bevægelse og tændingstilstand, dataaktualitet og enhedsplacering i realtid.
Send kommandoer: besked, rute, anmodninger om konfiguration eller foto fra kameraet til enhedens fjernbetjening.
Tænd/sluk for den visuelle visning af enhedens placering inde i et geofence i stedet for adresseoplysninger.
Enhedslistekontrol
Erfaring
Geofences
Informative rapporter
Brug de detaljerede data om køretøjets ture, stop, brændstoftyverier og påfyldninger til beslutningstagning på stedet.

Historie
Styr enhedens hændelser (bevægelse, stop, brændstofpåfyldning, brændstoftyveri) i kronologisk rækkefølge og vis dem på kortet.
Korttilstand
Få adgang til enheder, geofences, spor og begivenhedsmarkører på kortet med mulighed for at registrere din egen placering.
Få et tilbud
Den endelige pris beregnes i henhold til de valgte funktioner
Ekstra udstyr
Ved at klikke på knappen giver du samtykke til behandling af personoplysninger og accepterer privatlivspolitikken