JaxiCloud

+45 92 90 90 10

Sensorer

Vælg mellem en række højtydende IoT-sensorer til flådestyring og andre applikationer. Smarte kablede og trådløse sensorer muliggør dybere analyser for at hjælpe dig med bedre at administrere dine aktiver, forbedre flådens effektivitet og reducere uautoriseret brug og tyveri.

SolarGuardX100 (4G LTE) Dør sensor

Tracking med lås (muligvis til Lufthavn ekstralås til biler).
Denne elektroniske GPS-lås (E-lås) er designet og udviklet til udendørs aktivsporing af telematiske strukturer. Den har et batteri med lang levetid, solcelledrevet med høj opladningseffektivitet, og er velegnet til sporing og sikring af aktiver som containere, trailere, lastbiler osv. Den solcelledrevne E-lås til last melder alarmer til serveren for begivenheder af reb klipning, låsning og oplåsning. Ydermere kan vores E-lås åbnes både eksternt og i nærområdet med enten RFID og BLE eller med kommandoer via netværk og SMS.

TSDT1-B BLE 5.0 dør- og temperatursensor

Den overvåger dørstatus og temperatur i omgivelserne. Den udsender dataene
via BLE for at blive opfanget af trackere eller BLE-hub og til sidst transmitteret til serveren. Den er designet som svar på industriens krav om miljøovervågning for at løse tab forårsaget af uventede ændringer i temperatur og lastbils dørstatus.

TSTH1-B BLE 5.0 Temperatur & Fugtighedssensor

Den indsamler temperatur og fugtighed i miljøet og transmitterer dataene via BLE til trackere eller BLE-hub, og sendes derefter til serveren. Den er designet til miljøovervågningsindustriens krav til at løse tab forårsaget af uventede og uvenlige temperatur- og luftfugtighedsændringer.

Hvorfor vælge os?

Professional løsning

Den hardware vi leverer er professional med indbygget GPS tracking samt professional software. Vi har blot nedskaleret det, så løsningen passer til
den kvalitetsbevidste forbruger.

Skalérbar prisstruktur

 JaxiCloud tilbyder forskellige prisstrukturer og abonnementsmuligheder, der kan tilpasses virksomhedens behov og størrelse.

Bedste netværk

Vi er ikke bundet til et bestemt netværk, men tager altid det stærkeste signal og har ingen roaming omkostninger i EU.

Få et tilbud

Kontakt Jaxi Cloud her

Se hvilke udfordringer vi kan løse for jer