JaxiCloud

+45 92 90 90 10

Industriløsninger

Mange typer maskiner og udstyr, såsom læssemaskiner, gravemaskiner, dozere, dumpere, vejtromler, blandere kan bruges i et byggeprojekt. Som ejere, ledere eller operatører af byggefirmaer kan du vælge enten at købe eller leje udstyr eller maskiner til dine behov. Uanset hvad vil det være den største kapitalinvestering. Underudnyttelse, tomgang, nedetid, højt brændstofforbrug eller tyveri vil have betydelige konsekvenser for dit investeringsafkast, produktivitet og omdømme.

Udfordringer

Højt brændstof Forbrug

Tomgang, omveje eller brændstoftyveri er ukendt for flådeledere eller operatører uden en effektiv måde at overvåge mobile anlægsmaskiner, lastbiler eller trailere på. Disse tre faktorer er de vigtigste drivkræfter til at presse dit budget højt.

Uplanlagt nedetid

Ifølge en rapport fra Senseye koster hver time med uplanlagt nedetid virksomheder 532.000 dollars. De samlede omkostninger for et år ville være rystende selv for byggefirmaer med en lille udstyrsflåde.

Udstyr Underudnyttelse

Ofte er backend-officerer og feltoperatører uvidende om placeringen og typen af maskiner eller tungt udstyr i gården, der kan sendes med traditionelle metoder. At holde styr på inventaret kræver regelmæssige besøg på værftet af mandskab, som kan være tilbøjelige til at fejle og er dyrt og tidskrævende.

Løsning

Enhed

Trackere og dashcams, der er installeret på udstyret, indsamler data om status, herunder tomgang, overvåger fører- og vejforhold, hjælper med at bakke og minder chauffører med handlingsvenlige advarsler i førerhuset, hvis der opstår en undtagelse. Med perifer support kan vores enheder tilpasses, så de passer til de fleste byggeopgaver. Derudover er den personlige tracker praktisk i tilfælde af en nødsituation. Et enkelt tryk på SOS-knappen vil advare dig om, at dit feltpersonale har brug for assistance, hvilket giver dig ro i sindet.

Cloud

Da dataene fra dine enheder analyseres af cloudserveren, visualiseres de vigtigste data fra din virksomhed i intuitive grafer og lister på en platform eller mobilapp (Tracksolid Pro eller din egen), så operatører eller ledere kan se feltet situationen intuitivt i realtid fra backoffice.

Hvorfor vælge os?

Professional løsning

Den hardware vi leverer er professional med indbygget GPS tracking samt professional software. Vi har blot nedskaleret det, så løsningen passer til
den kvalitetsbevidste forbruger.

Skalérbar prisstruktur

 JaxiCloud tilbyder forskellige prisstrukturer og abonnementsmuligheder, der kan tilpasses virksomhedens behov og størrelse.

Bedste netværk

Vi er ikke bundet til et bestemt netværk, men tager altid det stærkeste signal og har ingen roaming omkostninger i EU.

Få et tilbud

Kontakt Jaxi Cloud her