INTELLIGENTE 4G IOT -FORBINDELSER UDEN GRÆNSER
Hold dine data sikre, din drift uafbrudt, og dine medarbejder er tilfredse med vores 4G track løsning.
TSDT1-B
BLE 5.0 dør- og temperatursensor
Den overvåger dørstatus og temperatur i omgivelserne. Den udsender dataene
via BLE for at blive opfanget af trackere eller BLE-hub og til sidst transmitteret til serveren.
Den er designet som svar på industriens krav om miljøovervågning for at løse tab
forårsaget af uventede ændringer i temperatur og lastbils dørstatus.
TSTH1-B BLE 5.0 Temperatur & Humiditet Sensor
Den indsamler temperatur og fugtighed i miljøet og transmitterer dataene via BLE til trackere eller BLE-hub, og sendes derefter til serveren. Den er designet til miljøovervågningsindustriens krav til at løse tab forårsaget af uventede og uvenlige temperatur- og luftfugtighedsændringer.
TLD2-L (4G LTE)
Grundlæggende OBDII Tracker med BLE
Den grundlæggende Plug & Play OBDII-tracker til simpel sporing af køretøjer, uden kompliceret og unødvendigt funktioner. Når du arbejder med BLE-sensorer, kan den overvåge temperatur, fugtighed, dørstatus,
osv. Det er en letanvendelig køretøjstracker, der ikke kræver installation og vedligeholdelse.
DASH CAM MODEL: LCD02
Ifølge Insurance Institute for Highway Safety reducerer dashcams FCW kollisioner bagfra med 50 %. Sikkerhed har altid været af største betydning i bilverdenen, mennesker havde været igennem fra udvikling af testprotokoller i verdensklasse til "passiv sikkerhed" for at forbedre sikkerheden, men chaufførerne bliver let distraheret af nye teknologier såsom smartphones og underholdningsmaskiner. For at fortsætte trenden med at forbedre sikkerheden og nå branchens mål om nul køretøjsrelaterede ulykker og dødsulykker, er vi nødt til at hjælpe chauffører med at stoppe med at ramme ting, så det er på tide at tage smart dashcam til biler, Active Safety med ADAS og DMS osv.
SolarGuardX100 (4G LTE)
Dør sensor
Tracking med lås (muligvis til Lufthavn ekstralås til biler).
Denne elektroniske GPS-lås (E-lås) er designet og udviklet til udendørs aktivsporing af telematiske strukturer. Den har et batteri med lang levetid, solcelledrevet med høj opladningseffektivitet, og er velegnet til sporing og sikring af aktiver som containere, trailere, lastbiler osv. Den solcelledrevne E-lås til last melder alarmer til serveren for begivenheder af reb klipning, låsning og oplåsning. Ydermere kan vores E-lås åbnes både eksternt og i nærområdet med enten RFID og BLE eller med kommandoer via netværk og SMS.
Funktionel BLE 5.0 Den bruges til dataudsendelse og trådløs konfiguration
Fleksibel kontroltilstand
Web platform eller via tracker og direkte på telefon
Den er designet til at ændre åben/lukket status for kredsløb, der almindeligvis bruges til at
afbryde brændstofpumpe, starter af motor og aircondition. Den kan udløses eksternt ved
at sende kommandoer til tracker og derefter til relæet via BLE eller direkte fra telefon til relæ.
TLP1-LF (4G LTE)
Long Life Batteri Asset Tracker
Når hyppige placeringsopdateringer ikke er påkrævet for stationære aktiver, er TLP1-LF den, du går med. 1-4 opdateringer om dagen vil holde batteriet i en sund forbrugshastighed til langsigtet sporing. op til 5 år
ENHED Med en avanceret GPS-antenne og følsomme sensorer kan Jaxicloud intelligente trackere overvåge status for on-road køretøjer i realtid. Sammen med hjælp fra flere positioneringssystemer, solide kommunikationsnetværk og K-Line & Can Bus datalæseevne, bliver de indsamlede telematikdata (placering, kilometertal, alarmoplysninger osv.) alle transmitteret til cloud-serveren til analyse og beregning , og de visuelle datarapporter føres tilbage til risikokontrolplatformen, hvilket hjælper ansvarlige ledere til at føle sig helt sikre på, at deres leasede køretøjer er under konstant beskyttelse.
PLATFORM Jaxicloud platformen leverer lokalitetssporing i realtid, daglige rutekort, geo-hegnindstilling, hændelsesudløste advarsler, analyse af køreadfærd og rapporter og analyser, der hjælper leasingselskaber med at få at vide, hvad der overhovedet sker med deres leasede køretøjer gange. Blandt disse funktioner er datadashboardet det mest kraftfulde værktøj til at hjælpe ledere med at identificere risikohændelser hurtigt og endda forudsige dem på forhånd, hvilket muliggør et højere niveau af risikokontrol i bil finansierings industrien.
Implementering af forbundne biler lykkes, når du har kendskab til driften og support, når du har mest brug for det. Få en konsolideret visning af dine tilsluttede køretøjer og modtag uovertrufne advarsler, dataindsamlingsrapporter og undervisning.

Sporing af køretøjer
Verdens førende sporingshardware til eftermarked og OEM-applikationer. Fra let track&trace til professionel CAN-datalæsning dækker vi det hele.
Tilbehør
En bred vifte af tilbehør, som er fuldt ud kompatible med Jaxi Cloud-køretøjstelematikprodukter, udvider enhedens anvendelsesmuligheder enormt og skaber en betydelig merværdi for dine løsninger.
Løsninger
Avancerede værktøjer til nem styring af hele din flåde. Sofistikerede applikationer for at gøre dit liv lettere. Styr det hele med et enkelt klik.
ENHED Jaxicloud-trackere og dashcams, der er installeret på udstyret, indsamler data om statusser, herunder tomgang, overvåger fører- og vejforhold, hjælper med at bakke og minder chauffører med handlingsvenlige advarsler i førerhuset, hvis der opstår en undtagelse. Med perifer support kan vores enheder tilpasses, så de passer til de fleste byggeopgaver. Derudover er den personlige tracker praktisk i tilfælde af en nødsituation. Et enkelt tryk på SOS-knappen vil advare dig om, at dit feltpersonale har brug for assistance, hvilket giver dig ro i sindet.
PLATFORM Platformen advarer operatører eller ledere, hvis der opstår en undtagelse, såsom brændstoftyveri, førertræthed eller forlader eller ind i et geofence. Derudover kan du spore tilbagelagte ruter, overvåge chauffører og tungt maskineri i realtid, planlægge ruter, planlægge vedligeholdelse og spore flådefordeling. Ved at gøre det vil du være i stand til at have bedre kontrol over feltflåderne og den mobile arbejdsstyrke.

Cloud Da dataene fra dine enheder analyseres af cloud-serveren, visualiseres de vigtigste data fra din virksomhed i intuitive grafer og lister på en platform eller mobilapp (Tracksolid Pro eller din egen), så operatører eller ledere kan se feltet situationen intuitivt i realtid fra backoffice.

Hvordan fungerer systemet?
1
Valg af enheder og forhandling af vilkår
En af vores medarbejdere vil rådgive dig, udarbejde et pristilbud.
2
Installation og kontraktunderskrivelse
Vores medarbejdere viser dig hvordan systemet virker og hvordan du optimerer din druft mest mulig.
3
Døgnovervågning
Vores vagtcentral overvåger systemet 24/7 .
4
Alarm reaktion
I tilfælde af en alarm vil et supportteam hjælpe dig.
Kernefunktioner
Strømlin din administrationen med JAXI CLOUD
IoT Connected Fleet Platform
Få alle de nødvendige oplysninger om bevægelse og tændingstilstand, dataaktualitet og enhedsplacering i realtid.
Send kommandoer: besked, rute, anmodninger om konfiguration eller foto fra kameraet til enhedens fjernbetjening.
Tænd/sluk for den visuelle visning af enhedens placering inde i et geofence i stedet for adresseoplysninger.
Enhedslistekontrol
Erfaring
Geofences
Informative rapporter
Brug de detaljerede data om køretøjets ture, stop, brændstoftyverier og påfyldninger til beslutningstagning på stedet.

Historie
Styr enhedens hændelser (bevægelse, stop, brændstofpåfyldning, brændstoftyveri) i kronologisk rækkefølge og vis dem på kortet.
Korttilstand
Få adgang til enheder, geofences, spor og begivenhedsmarkører på kortet med mulighed for at registrere din egen placering.
Beskyt og spor dit køretøj
Bedste priser i Denmark
Vælg Oplevelse. Vælg intelligens. Vælg JAXICLOUD med 4G.

Få et tilbud
Den endelige pris beregnes i henhold til de valgte funktioner
Ekstra udstyr
Ved at klikke på knappen giver du samtykke til behandling af personoplysninger og accepterer privatlivspolitikken