DIGITAL ASSISTENT
Vi leverer 100% dækning med IoT SIM og den bedste live data-sporingssoftware til telematik sammen med et bredt udvalg af hardwareløsninger baseret på dine behov.
"|"
LØSNING TIL VEDLIGEHOLDELSE AF FLÅDEN
Fleet run
Webapplikation til sporing af flådevedligeholdelse: planlægning, kontrol og registrering af udgifter. Vi har udviklet Fleet Run for dem, der ønsker at reducere driftsomkostninger, undgå kritiske nedbrud og reducere den tid, der bruges på værkstedet.

Med denne applikation kan du styre alle typer service og udgifter til individuelle reservedele, køretøjer og endda kilometerpræstationer. Fleet Run vil vise de tjenester, flåden har brug for, deres intervaller og omkostninger.

FÅ TILBUD
 • Minimer risikoen
  Planlæg arbejdsbyrden med tanke på hvor mange køretøjer, der ikke kører eller snart skal til service.
 • Vurder omkostninger
  Invester i køretøjer med høj kilometertal, men ingen nedbrud og opgiv dem, der går i stykker uden endda at forlade flådepladsen.
 • Administrer flere flåder
  Opret hierarki af brugere og fordel ansvarsområderne blandt arbejderne med hjælp fra adgangsrettigheder.
 • Reagér i tide
  Analyser flådens status — forsinkede tjenester, finansielle og tidsmæssige udgifter. Disse karakteristika kan forbedres ved rettidig reaktion.
FUNKTIONALITET
Hvorfor investerer virksomheder i flådedata?
Vi har inkluderet den udvidede funktionalitet i Fleet Run til at planlægge hele processen, registrere udgifter og styre vedligeholdelsesintervaller.
HVORDAN FUNGERER SYSTEMET TIL STYRING AF FLÅDEVEDLIGEHOLDELSE?
 • 1
  Opret en liste over enheder
 • 2
  Angiv serviceinterval
 • 3
  Tilføj tjenester: arbejde og reservedele
 • 4
  Analysere vedligeholdelsesprocessen ved hjælp af rapporter og notifikationer
AKTIVERING OG ADMINISTRATION
Her vil du møde begrebet "Fleet run" for første gang. Det er din klient - du kontrollerer den tekniske tilstand for alle køretøjer, der er tilføjet til flåden. For at komme i gang skal du bede vores team om at aktivere Fleet run for din konto eller en konto på et lavere niveau.
På få minutter kan du strukturere vedligeholdelsesprocessen for hver enkelt virksomhed, filial eller depot, du kontrollerer:
Opret et hierarki;
Fordel ansvarsområderne med ACL;
Rediger listen over enheder;
Overvåg vedligeholdelsesprocessen via notifikationer og administrer beskeder, der sendes til tredjepartsservere.
Har du administrationsværktøjet - ☑ Yes.

Tid til at gå videre til kontrol.
Vedligeholdelsesstyring
Lige nu bruges JaxiClouds vedligeholdelsesmodul aktivt til at kontrollere 110.000 køretøjer. For at dække andre 1,6 mio. enheder har vi inkluderet den udvidede funktionalitet i Fleet run til at planlægge hele processen, registrere udgifter og administrere vedligeholdelsesintervaller. Det er de nye muligheder, du som integrator kan tilbyde flådeejeren.
For det første er Dashboard
Det giver mulighed for at få et hurtigt overblik over flåden med hensyn til vedligeholdelse:

 • Antallet af køretøjer, der kører og holder i tomgang på servicestationen. Førstnævnte skaber overskuddet, mens sidstnævnte pumper pengene ud.
 • Forfaldne, igangværende og forfaldne tjenester. Planlæg dit arbejde under hensyntagen til, hvor mange køretøjer der vil være utilgængelige på kort sigt, og risikoen for kritiske nedbrud i de køretøjer, der ikke er blevet repareret eller vedligeholdt.
 • Flådens vedligeholdelsesomkostninger. Se det undervejs, og overvej kilometertal eller motortimer. Er der nogen sammenhæng? Eller går køretøjer i stykker, når de ikke engang forlader flådegården?
  Disse data er også tilgængelige i enhedslisten og på hver enhed i flåden. Det betyder, at du kan forbedre flådens effektivitet uden at gå i detaljer. I det mindste vil det generelle billede vise, hvornår du bør gribe ind:
 • At få flere folk til at færdiggøre reparationen og få køretøjerne til at fungere hurtigere;
 • At begynde at kontrollere kørestilen for at nedsætte sliddet;
 • At finde tid til at udføre dusinvis af forsinkede serviceeftersyn.
For det andet er enheden avanceret information:
Udover listen over enheder med kilometertal, motortimer og serviceoplysninger...

 • Parameteren "Omkostninger pr. 1 km" viser de dyreste køretøjer med hensyn til vedligeholdelse.
 • Placeringen på kortet viser, om enheden faktisk er på den rigtige servicestation.
 • Enhedsprofilen viser køretøjets detaljerede beskrivelse, når du arbejder med enhedslisten.
For det tredje den praktiske styring af alle arbejder og udgifter:
Det gør vi ved hjælp af services og intervaller i Fleet run:
Tjenester
Som standard er service et sæt arbejder, der vedrører vedligeholdelse af køretøjet. Når flådechefen gennemgår den service, der er tildelt en Fleet run-enhed, kan han se, hvad der skal gøres, hvornår og hvilke reservedele der skal bruges, hvor meget det koster, og hvad det forventede resultat er. Når servicen er tildelt enheden, registreres dette sæt af arbejder i systemet.

Bemærk! Lederen ser ikke kun opgaveløsningen, men også det faktum, at vedligeholdelsesarbejdet er ved at gå i gang eller allerede er udført. Overvej eksemplet:

 • Lad os sige, at vi har planlagt servicen "Olieskift" til den 14. december.
 • Vi har sat Fleetrun op på en sådan måde, at servicen den 12. december bliver tildelt den specificerede enhed og kommer til "Due"-servicen, så vi har tid nok til at planlægge det.
 • Når flådechefen ser en ny Service, forstår han, at køretøjet skal have skiftet olie om to dage. De skal ringe til servicestationen, tilmelde køretøjet og give chaufføren besked.
 • Den 14. december er dagen for olieskiftet. Efter at have sikret sig, at det rigtige køretøj er på servicestationen, ændrer lederen servicestatus til "Igangværende".
 • Chaufføren ringer til flådechefen for at informere ham om, at alt er klaret. Lederen ændrer status til "Lukket". Servicen "Olieskift", som koster 50 USD, kommer i arkivet, så den senere kan vises i rapporter og statistikker
Lad os sammenligne processen med noget velkendt. Servicetildelingen i flådekørslen er som registreringen af arbejder i flådechefens register. Lederen puster ikke mekanikeren i nakken, han ringer bare for at sikre sig, at køretøjet er på servicestationen, at mekanikeren følger arbejdsplanen og bruger de rigtige reservedele. Til sidst får chefen resultatet at vide: Mekanikeren undersøger bilen og får enten arbejdet gjort og udsteder en faktura eller siger, at reparationen ikke er nødvendig, med andre ord - afviser servicen.

Endnu en vigtig mulighed: du kan vedhæfte en fil til Servicen. Hvis en mekaniker eller chauffør f.eks. sender dig et billede fra værkstedet eller dokumenter, du har scannet, kan du vedhæfte dem til Servicen for dette køretøj og se dem når som helst.
Du kan oprette Servicen manuelt eller sætte en automatisk aktivering op ved hjælp af Intervals.

Intervals
Interval er skabelonen for den gruppe af servicearbejder, der skal registreres for et eller flere køretøjer i bestemte tidsperioder. Målet er automatisk at oprette Servicen og informere flådemanageren (som sender køretøjet til servicestationen og styrer processen) om det. Afhængigt af indstillingerne tildeler Interval Service:

 • om et par timer, dage eller bare den 18. december 2018 - for dem, der kender den nøjagtige dato;
 • efter kørte kilometer – servicen "Dækskift" aktiveres ved 200.000 km;
 • efter motortimer – ved 250 motortimer giver appen besked om servicen "Vedligeholdelse" til tårnkranen.
Besides, you can set up all these three conditions to make Fleet run to create the service upon the happening of the first one.

Lad os opsummere.

Du kan indstille Intervallet én gang og derefter anvende det på ethvert køretøj - tildele så mange enheder og tjenester, som du vil, til et Interval. Og det er derfor, det er nyttigt:

Du har Interval, en alsidig skabelon med et sæt opgaver, der er skræddersyet til din flåde. Det er afprøvet og testet. Når Intervallet siger, at det er tid, oprettes servicen med arbejdssættet og reservedelene automatisk og tildeles dine køretøjer. Selv hvis ikke alle køretøjer har brug for dette sæt arbejde, eller der skal bruges andre reservedele, er det altid lettere at ændre den allerede eksisterende service end at oprette en ny.

Når Tjenesterne er tildelt, kan du håndtere arbejdssættet for hvert køretøj: redigere, slette unødvendige, tilføje en anden beskrivelse (TAPERED ROLLER BEARING!!!). Det vil hjælpe med at undgå fejl, spare tid og automatisere oprettelsen af Tjenester i store flåder.
Now about repair and maintenance costs
Reservedele og services koster penge. Alle udgifter kan gemmes i "Biblioteket", så de kan bruges senere i forbindelse med services og oprettelsesintervaller. Du kan også redigere dem og oprette nye baseret på de allerede eksisterende.

Hvis du ved, at et hjulskift på en 9-tons Scania koster f.eks. 300 DKK, og selve dækket koster 2000 DKK, kan du gemme disse data i biblioteket og bruge dem til de samme lastbiler. Måske har du kun brug for prisen på reservedele, service eller hjul? Søge- og filtreringsfelter hjælper dig med at finde det rigtige element hurtigere.

Med Fleet Run ved du, hvor meget du bruger på vedligeholdelse, og du kan lægge en plan for, hvordan du bruger mindre.
Notifikationer
Notifikationer vil informere dig om alle tjenester: nye og forsinkede, lukkede og afviste. Du får ikke kun at vide, hvad der er sket, men kan også gå ind på selve tjenesten - tjekke den ud, redigere, ændre status eller bare sikre dig, at alt er i orden.
Rapporter
I Fleet run tilbyder vi forudindstillede rapporter uden unødvendige oplysninger. Vi har kun bevaret de parametre, der vedrører vedligeholdelse: arkiverede services, korrelationen mellem lukkede, afviste og forsinkede services, deres samlede omkostninger osv. Med et enkelt klik eksporteres de til en Excel-fil.

Flere gode nyheder: arkivdata om hvert køretøjs udførte tjenester vil blive gemt i 5 år.
Som konklusio
Applikationens fordele er en brugervenlig grænseflade, specifikke rapporter og praktiske arbejds- og udgiftsregistreringer. Men på en mere global skala er det et stort skridt for JaxiCloud i retning af FMS og procesautomatisering, et skridt væk fra flersidede Excel-dokumenter og papirregistre. Og vi tilbyder at tage dette skridt sammen. Fleetrun er en af de løsninger, som vi har planer om at fokusere på. Vi ønsker at give JaxiCloud-brugere en så kraftfuld løsning, at de kan gøre det, der skal gøres, udelukkende med Jaxicloud og Apps, uden at skulle betale for tredjepartssoftware.

Hvad jeg vil frem til her... Med Fleet run kan du tilføje endnu en service til din portefølje - flådevedligeholdelsesstyring. Bruger du allerede JaxiCloud's vedligeholdelsesmodul?

Overfør dit arbejde derfra til Fleet run. Desuden kan du med et par klik i administrationstilstand flytte vedligeholdelsesdataene fra JaxiCloud til Fleet run. Tryk på denne knap, vælg intervaller, og vis Fleet run til kunden ved det næste møde.

Løsningen kan virke svær, men den er absolut de minutter værd, du bruger på at læse dokumentationen.
Og hvis du læser artiklen og gerne vil have Fleet run, men ikke er JaxiCloud-bruger endnu, så send en anmodning til salg@jaxicloud.com.
BEDSTE LØSNING I EUROPA
Smart assistance til at definere unødvendige udgifter og skære dem væk. Samtidig beskytter vi dine køretøjer, chauffører og værktøjer.
FÅ TILBUD
Slutprisen beregnes i henhold til de valgte funktioner.
Udfyld formularen
1
1000
Ved at klikke på knappen giver du samtykke til behandling af personoplysninger og accepterer privatlivspolitikken