JaxiCloud

+45 92 90 90 10

Asset Tracking

Asset tracking (aktiveredssporing) er processen med at overvåge og administrere aktiver, såsom udstyr, køretøjer, inventar og andre værdifulde genstande, ved hjælp af teknologi som f.eks. GPS (Global Positioning System) eller RFID (Radio Frequency Identification). Formålet med asset tracking er at få en nøjagtig og realtidslokalisering af aktiverne samt indsamle relevante data om deres bevægelser, status og brug.

Fordelene

Ved hjælp af asset tracking-teknologi kan man opnå flere fordele. Det kan omfatte:

Lokalisering

Asset tracking giver mulighed for at præcist spore og identificere placeringen af aktiver i realtid. Dette gør det nemmere at finde og administrere dem, især hvis de er spredt over forskellige steder.

Effektivitet

Ved at have et overblik over aktivernes placering og tilgængelighed kan man optimere brugen af dem, reducere nedetid og undgå tabte eller stjålne aktiver. Det hjælper også med at forbedre ressourceallokering og planlægning.

Vedligeholdelse

Asset tracking giver mulighed for at overvåge aktivernes tilstand og ydeevne. Dette gør det muligt at planlægge og udføre vedligeholdelsesopgaver proaktivt, hvilket forlænger aktivernes levetid og reducerer omkostningerne forbundet med uforudsete reparationer.

Sikkerhed

Asset tracking hjælper med at forhindre tyveri og tab af aktiver ved at give alarm- og sikkerhedsfunktioner, såsom advarsler ved bevægelse uden for definerede områder eller aktiviteter uden for fastsatte tidsrammer.

Med Asset tracking det muligt at optimere ressourcestyring, reducere omkostninger, forbedre effektiviteten og øge sikkerheden i forbindelse med håndtering og administrering af værdifulde aktiver.

Produktet

Jaxicloud JCA01er den seneste asset tracker på markedet, der giver dig fuld kontrol over placeringen af dit udstyr. Med denne tracker behøver medarbejdere ikke spilde værdifuld arbejdstid på at lede efter udstyr og materiel, da de nemt kan lokalisere det direkte på Google Maps.

Denne tracker er særligt velegnet til udstyr og materiel uden motor. Den giver dig fuld synlighed over maskiner, udstyr, containere og trailere. Med en bevægelsessensor sender den advarsler ved uventede bevægelser, så du kan reagere hurtigt og forhindre tab eller tyveri.

Jaxicloud JCA01er både robust og kompakt, hvilket gør den velegnet til placering på udsatte steder. Med en batterilevetid på op til 3 år for stillestående materiel, behøver du ikke bekymre dig om hyppig udskiftning eller vedligeholdelse.

Beskyt dit værktøj ved hjælp af GPS-sporing og opnå fordelene ved fuld synlighed og sikkerhed. Læs mere om disse fordele og hvordan du kan beskytte dit værktøj ved hjælp af GPS-sporing.

Hvorfor vælge os?

Professional løsning

Den hardware vi leverer er professional med indbygget GPS tracking samt professional software. Vi har blot nedskaleret det, så løsningen passer til
den kvalitetsbevidste forbruger.

Skalérbar prisstruktur

 JaxiCloud tilbyder forskellige prisstrukturer og abonnementsmuligheder, der kan tilpasses virksomhedens behov og størrelse.

Bedste netværk

Vi er ikke bundet til et bestemt netværk, men tager altid det stærkeste signal og har ingen roaming omkostninger i EU.

Få et tilbud

Kontakt Jaxi Cloud her

Se hvilke udfordringer vi kan løse for jer